Obsah fóra Grand Theft Auto IV fórum
FAQ  •  Hľadať  •  Zoznam užívateľov  •  Užívateľské skupiny  •  Registrácia  •  Nastavenia  •  Súkromné správy  •  Prihlásenie


  Obsah fóra Grand Theft Auto IV fórum » *** GTA IV *** (PC) » Ojebabranie grafickych nastaveni.
Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému

Zaslať odpoveď
 Ojebabranie grafickych nastaveni.
Autor Správa
MyRrO
Sheriff Liberty City
Sheriff Liberty City


Založený: 18 august 2008
Príspevky: 21
Bydlisko: Liberty City

PríspevokZaslal: Ut december 09, 2008 1:24 pm    Predmet: Ojebabranie grafickych nastaveni. Odpovedať s citátom

Mate 512MB grafiku?
Nemozete si nastavit high detaily?
Este som to nestihol odskusat (som v robote), ale mozete to skusit vy!


>Otvorte si notepad a zadajte tam tieto riadky:

kód:
-norestrictions
-nomemrestrict
-novblank


>ulozte to ako "commandline.txt" do hlavneho adresara vasho GTAcka.
>niekto vravi, ze to fachci, niekto zas nie.
>no manik, co s tym prisiel, hraje hru tak, ze na spodku grafickych nastaveni ma napisane
1125/511MB Exclamation Exclamation

Takze asi tak.
Skuste a dajte vediet!


//MyRrO
_________________
Case: Cooler-Master
CPU: Intel Core 2 Quad-Core Q8200 2.33GHz (OC 2.75GHz)
Power Supply: Fortron Epsylon 600W
Memory: 4GB DDR2 Kingston HyperX 800 CL5
VGA: Sapphire HD4870 512MB
HDD: 500GB Seagate S-ATAII 32MB cache
LCD: 22" Acer (wide)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
yesi
Sheriff Liberty City
Sheriff Liberty City


Založený: 11 november 2008
Príspevky: 43

PríspevokZaslal: Ut december 09, 2008 2:34 pm    Predmet: Re: Ojebabranie grafickych nastaveni. Odpovedať s citátom

MyRrO napísal:
>no manik, co s tym prisiel, hraje hru tak, ze na spodku grafickych nastaveni ma napisane 1125/511MB Exclamation Exclamation

Funguje to. Ale chudak chlapec sa s tym, ze to na takychyk nastaveniach nema hratelne radsej uz nepochvalil Twisted Evil Laughing Laughing. Rano som to skusal, mal som max. 16xx na 10xx a som si to odomkol a dal som si rovno 1920x1200, detaily som nechal, ako som ich mal a videl som, ze mam vyuzitych 540/498 ci kolko MB, a som mal o polovicu menej FPS, cize to bolo velmi tazko hratelne. Ked on ma vyuzitych 1125 MB, tak musi mat i ostatne uplne na max. takze, chalan, si takto hru vobec nevychutna kvoli 1-5 fps Laughing Laughing Laughing.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Duri_77



Založený: 29 november 2008
Príspevky: 4

PríspevokZaslal: Ut december 09, 2008 3:02 pm    Predmet: Re: Ojebabranie grafickych nastaveni. Odpovedať s citátom

ja som to zrobil tiez a teraz idem na rozliseni 1280x1024 a na max. detailoch s grafikou GeForce 9800GT a fps 44 Wink

Naposledy upravil Duri_77 dňa St december 10, 2008 8:30 pm, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Frosty



Založený: 14 október 2008
Príspevky: 30
Bydlisko: LOS SANTOS

PríspevokZaslal: Ut december 09, 2008 3:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

aj tak mi to nejde neviem preco Sad
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
MyRrO
Sheriff Liberty City
Sheriff Liberty City


Založený: 18 august 2008
Príspevky: 21
Bydlisko: Liberty City

PríspevokZaslal: St december 10, 2008 6:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Frosty >> co ti nejde?
>v adresari s tvojim GTA klikni na prazdne miesto medzi subormi pravym tlacitkom mysky, daj vytvorit objekt>textovy subor (dokument notepadu)
>otvor ho a napis tam tie tri riadky, a uloz ho ako commandline.txt
>spusti hru... hotovo

ALL >> ludkovia, ti, ktori ste to skusali a viete zistit teplotu vasej grafiky, dajte pls vediet, ci sa vam pri obabrani nastaveni a naslednom nastaveni napr. na max neprehrieva grafika. diky.

Ja som to vcera neskusal, nedostal som sa ku kompu. skusim to dnes v noci.


//MyRrO
_________________
Case: Cooler-Master
CPU: Intel Core 2 Quad-Core Q8200 2.33GHz (OC 2.75GHz)
Power Supply: Fortron Epsylon 600W
Memory: 4GB DDR2 Kingston HyperX 800 CL5
VGA: Sapphire HD4870 512MB
HDD: 500GB Seagate S-ATAII 32MB cache
LCD: 22" Acer (wide)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Frosty



Založený: 14 október 2008
Príspevky: 30
Bydlisko: LOS SANTOS

PríspevokZaslal: St december 10, 2008 11:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja tam nenapisal .txt tak asi preto a napisal som tam aj neco viac ako to norestriction tak asi preto dik
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Frosty



Založený: 14 október 2008
Príspevky: 30
Bydlisko: LOS SANTOS

PríspevokZaslal: St december 10, 2008 12:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

» moja sa neprehrieva by som povedal ze ma este menej ako pri ostatnych hrach
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
MyRrO
Sheriff Liberty City
Sheriff Liberty City


Založený: 18 august 2008
Príspevky: 21
Bydlisko: Liberty City

PríspevokZaslal: Št december 11, 2008 9:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom

OK, tak som to vcera vyskusal aj ja.
Pri nastaveni z medium na high sa toho zmeni vela. JE TO NADHERA !!!
No vratil som to na medium a distance som si dal na max. Neskor upnem screen nastavenia a benchmarku.
Este sa s tym pohrajem a uvidim, co bude pre mna najlepsie.

>>>NO TAKZE JA TO HRAJEM TAKTO Exclamation NEVIEM AKO JE TO MOZNE, DETSKA RADOST Razz Razz Razz




Neviem, ako je to mozne, ale proste to hrajem takto, dokonca mam pri tomto nastaveni rychlejsie loadovanie, no odpadnem!


//MyRrO
_________________
Case: Cooler-Master
CPU: Intel Core 2 Quad-Core Q8200 2.33GHz (OC 2.75GHz)
Power Supply: Fortron Epsylon 600W
Memory: 4GB DDR2 Kingston HyperX 800 CL5
VGA: Sapphire HD4870 512MB
HDD: 500GB Seagate S-ATAII 32MB cache
LCD: 22" Acer (wide)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Frosty



Založený: 14 október 2008
Príspevky: 30
Bydlisko: LOS SANTOS

PríspevokZaslal: Pi december 12, 2008 9:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

» moznoze ti to ubralo s RAMky a dalo do Grafiky Very Happy alebo si tie nastavenia az prekvapivo obdivuhodne ojebabral Very Happy

//Neviem.. podla mna je GTA IV skor zamerana na procak a procak mam perfektny, takze asi preto to tak dobre slape....
//Je pravda ze mam stiahnute tiene, ale to preto lebo sa mi nepacia a cakam, co s nimi spravi patch, ked vyjde
//Ale slape to fakt nadherne...
//Dnes alebo zajtra upnem aj nejake screeny...
//MyRrO
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
rikimen



Založený: 09 december 2008
Príspevky: 1

PríspevokZaslal: So december 13, 2008 5:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Čeknite toto, fps na začiatku asi 2 minuty 17 potom 4-6... úplne odveci nechápem ak mám slabý comp poraďťe čo mám vymenit a za čo...

Benchmark:
http://img177.imageshack.us/my.php?image=benchmarktx3.jpg


parametre kompu:
2Gb ram
http://img183.imageshack.us/my.php?image=compdm2.jpg
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pepo-Pc



Založený: 06 december 2008
Príspevky: 2

PríspevokZaslal: Po december 15, 2008 7:47 am    Predmet: a Odpovedať s citátom

Ja som to spravil a nic, vobec to nejde dobre seka to rovnako a a ked nastavim vysie nastavenie tak este viac!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
fireway



Založený: 05 december 2008
Príspevky: 18

PríspevokZaslal: Po december 15, 2008 8:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ďakujem za tip na experiment....(hneď mi dal na high) GTA baví jak má...... keď ešte príde ten patch tak vtady to bude ono.... Som veľký fanúšik.... Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
fireway



Založený: 05 december 2008
Príspevky: 18

PríspevokZaslal: Po december 15, 2008 8:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

páni od GTA niet lepšej hry...... Very Happy Very Happy Very Happy aspoň pre mňa mám už 27... ale keď vydajú pokračovanie o 20 rokov.... aj tak ju budem hrať.........
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
pitko1993



Založený: 08 november 2008
Príspevky: 7

PríspevokZaslal: St február 11, 2009 5:19 pm    Predmet: Po 2.patchi Odpovedať s citátom

Po 2.patchi na plnych teda 1600X1200 vsetko na maximum v ratane texture quality high dohlad maximum a atd...v benchmarke average FPS 35 grafika Nvidia 9800GT 1 GB pocas hrania FPS 20-35 niekedy sa stava ze na par sekund klesne pod 20 ale malo kedy Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majo9



Založený: 02 marec 2009
Príspevky: 11
Bydlisko: zh

PríspevokZaslal: Po marec 09, 2009 3:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja newem preco ale mne to nejde a uz ma to dost s--e. pls poradte
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Matus777



Založený: 17 marec 2009
Príspevky: 1

PríspevokZaslal: Ut marec 17, 2009 6:28 pm    Predmet: lol asi to nejde Odpovedať s citátom

HOSI mne to tez nejde ale spravil som to ako si to napisal(aspon myslim) pls nemohol by si pomoct??? vopred dik
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
SODI-3



Založený: 28 február 2009
Príspevky: 11
Bydlisko: Nitra

PríspevokZaslal: So marec 21, 2009 8:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom

hej mne to ties nejde vlozim to do GTA IV a zapnem hru a kde nactavujem grafiku tak to stale zostav v cevenim
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majo9



Založený: 02 marec 2009
Príspevky: 11
Bydlisko: zh

PríspevokZaslal: Ne marec 22, 2009 9:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ved nam uz niekto konecne poradte co nam to nejde. dik
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majo9



Založený: 02 marec 2009
Príspevky: 11
Bydlisko: zh

PríspevokZaslal: Ne marec 22, 2009 9:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom

a vam ktorym to ide mate tam aj niekdo aj patche 1 a 2 ???
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
Zaslať odpoveď Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra.
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre.
Nemôžete hlasovať v tomto fóre.



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: Design by GHS
Slovenský preklad phpBB Slovak - www.pcforum.sk :: Top